500 won't start fuel problem - Honda Pioneer Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-07-2017, 01:29 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
500 won't start fuel problem

Hello all, drove our new 500 into shop to change the oil, now she won't start, has spark, farts on ether, so seems like a no fuel issue, the rest of my gear is big old and dumb so I'm not so up on electronic injection and such, anyone got any advice on what we did to kill the poor thing. Thank you

Last edited by Bargeman; 01-07-2017 at 02:47 PM. Reason: More data
Bargeman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-07-2017, 02:51 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
So upon a retrace of our steps we find that the ECU was removed to get to the oil filter. Unfortunately the key was one when it was reinstated and so we think it fried itself. Is this possible, since the dealer is a long boat ride away we are going to order a new one and report back. Fuses and fuel pump verified as good.

Just goes to show you if you can't fix it with a hammer it's an electrical problem
Bargeman is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome