why can't I post pics - Honda Pioneer Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 Old 12-07-2014, 08:59 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 35
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
(Thread Starter)
why can't I post pics

OK, I go to manage attachments and click choose image and nothing happens, should I be able to browse my pc and select pics. let me know, thanks.
jwaldo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 12-07-2014, 10:49 PM
Super Moderator
 
Dick's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: N.B. Canada
Posts: 1,602
Mentioned: 31 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 198 Post(s)
I just tried it here and it's not working for me either. The @PioneerAdmin should be around tomorrow to get it fixed.

It appears to be a problem with IE because it is working fine using chrome.

Don't feed the bears no matter what they tell you!

Last edited by Dick; 12-08-2014 at 06:46 AM.
Dick is offline  
post #3 of 8 Old 12-08-2014, 09:28 AM
Super Moderator
 
toodeep's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: South Dakota
Posts: 2,490
Mentioned: 38 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 211 Post(s)
Garage
It's working for me with IE but it does take it a while to upload it. What browser and device are you using @jwaldo ? If your using a phone or tablet are you using the mobile view or standard web view?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	brpioneer.jpg
Views:	107
Size:	641.6 KB
ID:	18729  
toodeep is offline  
 
post #4 of 8 Old 12-08-2014, 10:20 AM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 116
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
A test


It worked!! I prefer this method over Photobucket. Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	010.jpg
Views:	112
Size:	366.7 KB
ID:	18737  

Last edited by Crooked Creek; 12-08-2014 at 10:21 AM. Reason: Confirmation of test.
Crooked Creek is offline  
post #5 of 8 Old 12-08-2014, 10:50 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 35
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by toodeep View Post
It's working for me with IE but it does take it a while to upload it. What browser and device are you using @jwaldo ? If your using a phone or tablet are you using the mobile view or standard web view?
I am using chrome on my laptop. Hey it's working now.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMAG0921 (800x452).jpg
Views:	97
Size:	262.0 KB
ID:	18745  
jwaldo is offline  
post #6 of 8 Old 12-08-2014, 02:11 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 100
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
IMO Chrome is the best. I have used Firefox before and it's just not that great, years ago it was preferred but Chrome has been better for me for a while now.
JMSimmons is offline  
post #7 of 8 Old 12-08-2014, 09:46 PM
Senior Member
 
swsebek's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: pa
Posts: 845
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 129 Post(s)
Garage
Chrome works good
swsebek is offline  
post #8 of 8 Old 12-09-2014, 01:06 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 359
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 53 Post(s)
You can also upload photo to the gallery section of the website.
mr.smith is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome